torsdag, april 30, 2009

Valborg

Idag är det sista april och vi brukar inte göra något speciellt, oftast är vi hemma hos vänner och äter och har det trevligt men det blev inget i år. Vi får se om vi tar oss till någon brasa och tittar, vi är nog inte så intresserade någon av oss :) men kanske bara för att.

Annars rullar dagarna på och flera i familjen har gått igenom någon slags magsjuka, jag drabbades allra värst och var sjuk ganska länge för att vara magsjuka.

Fortfarande inget jobb i sikte och det känns urtråkigt att gå hemma. Jag har sökt kurser till hösten men vill verkligen inte läsa igen.

torsdag, april 09, 2009

Påsklov

Nu har vi äntligen påsklov, O har varit lite trött på skolan och längtat jättemycket efter att få vara ledig. Vi har inga planer men pappan ska vara ledig nästa vecka tillsammans med oss :) Någon dag ska vi åka till IKEA och titta på ny soffa och ev en ny sängram, till vi flyttar dvs.

Budgivning blev det, men inte så mycket. Tyvärr så drog sig det vinnande paret ur :( Men de andra som var med och budade fick köpa istället. Jag tror att alla blev nöjda i slutändan iaf!

Nu när det blivit vår vill vi bara vara ute hela tiden och vi längtar enormt efter vår nya trädgård där pojkbenen får utrymme att springa runt. Idag vill de springa runt hela gatan och omnejd och det är inte jag så förtjust i. Det är lätt att det bara dyker upp en bil runt hörnet. Härom dagen höll det på att bli en olycka, inte med våra barn men ett annat som bor på gatan. Han är alltid ute och cyklar runt runt överallt, ensam och utan hjälm. En bil kommer och pojken cyklar ut mellan garagen med väldans fart. Både bilen och pojken tvärbromsar, usch det kunde gått illa... Jag kan bara inte förstå att han får cykla runt utan hjälm?! Han är nog i 5-års åldern.

Imorgon tänker vi gå på bio för att få den långa fredagen att gå :) Monsters vs. Aliens