fredag, mars 14, 2008

hmmmm jaha

jaha ja... skulle man uppdatera den här bloggen också?! Känns trist och onödigt om det ändå inte är någon som tittar in här.

2 kommentarer:

Monica sa...

Hej Julia! Det var inte alls meningen att låta nedlåtande. Det ständiga problemet med det skrivna ordet som alltid blir så definitivt. Tack för att du svarade! Det som inte kom fram i min kommentar är att du verkar tänka som jag då jag läste till lärare. Jag försökte hålla kommentaren kort och skrev inte att jag är jätteglad över att det finns sådana som du, med det engagemang och den entusiasm som behövs i skolan. Fortfarande är jag lärare i själ och hjärta, men jag är glad över att ha fått en paus från skolvärlden ett tag. Jag vet att det finns "bättre" och "sämre" lärare, men det är inte hela sanningen bakom den stora okunskap som finns hos dagens ungdomar. Det är det viktigaste jag ville få fram. Oj, det här blev långt... Får kanske mejla istället?

Anonym sa...

Nä, du får inte sluta skriva! Jag läser din blogg, det är kul att kunna följa er vardag då vi inte ses allt för ofta. Skall själv snart (förhoppningsvis) oxå starta en blogg om vårt husbygge.... Må så gott och hälsa famijen!
Kram Vicky