tisdag, maj 26, 2009

helgen som gick


spenderade vi ute i skärgården med mina föräldrar. Ni skulle ha sett G's min på kvällen när jag sa att imorgon ska vi åka båt. Ögonen blev stora som tefat och snart kom det välkända brumljudet :) Han gillar motorfordon den där lille killen. Alla pojkar var glada att få åka ut och det blev ett kärt återseende med alla prylar, skrymslen och vrår. Vädret var inte på vår sida hela helgen med helt okej ändå. Många roliga lekar kan man leka när man springer över klippor och berg och havet är alldeles intill. Svårt att sova på kvällen och lagomt pigga på morgonen.

Tyvärr snubblade lilla G när han sprang efter brorsorna som skulle ut, en dum matta låg mitt i vägen och det blev en rejäl krasch för den lille rakt i golvet. Nästintill otröstligt och blodet rann mer eller mindre hela dagen :( Fläskläpp som heter duga och inte en chans att man fick titta i munnen. Svullnaden la sig fort och efter 2 dagar såg det bra ut, utanpå iaf. Nu, en halv vecka efter kan man få kika litegrann därinne och han har slagit upp helt under läppen och en tand är lite snedare och lite lös. Tandläkaren nästa vecka. Stackars lilla pojken, men han är vid gott mod och sitt vanliga glada, envisa jag.


O har idag fått en så fin och bra bok, vi har ju läst alla böcker som finns i Spiderwick-serien och nu har även fälthandboken släppts. Den är jättefint illustrerad och massa att läsa om alla möjliga och omöjliga oknytt som kan finnas därute, för visst finns möjligheten att det är på riktigt....???

3 kommentarer:

meadagar sa...

Har det blivit klart vilken helg ni kommer att flytta?
Kram på er!

Julia sa...

Nej inte ännu. Men vi flyttar saker hela tiden, vi har fått tillgång till garaget och uthuset som är jättestort så vi flyttar över det vi inte använder här hemma. Vi räknar med att det kommer gå fort att flytta det sista när det är dagen D.

Anonym sa...

Mysigt med skärgårdsvistelse! Stackars lille G :-( Gabriel snubblade oxå här för ett tag sedan och flög in i ett bord och slog upp hakan, så han har ett 1,5 cm jack precis under hakan så det syns inte. Var uppe på snabbvisit och kollade marknaden i fredags. Ha det så bra och lycka till med flytten! Kram Vicky