fredag, januari 09, 2009

friska *peppar peppar*

jo vi är friska men vi väntar på om den lille ska få vattkopporna, det borde bli till helgen om han blev smittad av brorsorna. Igår var vi med O till en kompis vars lillebror har vattkoppor så det är möjligt att han blev smittad nu om han inte blev det tidigare. Jag har en envis migrän som inte vill ge med sig men den är ganska lindrig så att jag kan fungera iaf.

Förskolan började igår och det var tufft för hela familjen att gå upp tidigt ;) O ville inte alls gå men jag tror han tyckte det var roligt när han väl kom dit :D A och G börjar dagis på måndag och A längtar verkligen efter sina kompisar.

Jag har en vecka kvar av mina studier och sedan är jag officiellt arbetslös, det känns inte så roligt men nästa vecka ska jag åka runt till alla skolor i kommunen och visa upp mig. Jag hoppas jag får komma in och vicka iaf. Jag har bara opponering av uppsatsen nästa vecka så det känns lugnt och skönt :) Tänk att jag äntligen är klar med mina studier!!! Jag började hösten 2001 och har fått 3 busungar under tiden :) Rena rama turen, eller rättare sagt envishet, att jag har slutfört studierna.

1 kommentar:

meadagar sa...

Visst var det jobbigt att komma igång efter lovet, men ändå skönt att få rutinerna igen. Tur att ni är hyfsat friska igen.

Lycka till med slutspurten i studierna. Jag vet att det saknas vikarier så nog kommer du att ha jobb alltid! Speciellt om du visar upp dig på skolorna.