söndag, januari 11, 2009

man ska inte ropa hej...

Ja, nu har lilla G och pappan fått vattkoppor!! Det är roligt nästan jämnt... Tur att pappan då kan vara hemma med den lille :) om han nu inte blir fööööör sjuk.

Idag var vi ändå ute och åkte skridskor, hem till några vänner som bor vid en liten sjö. Vädret hade kunnat vara mycket mycket bättre men vi hade det jättemysigt! Vi tänkte också att vi skulle grilla korv ute men gav upp och gick in och stekte dem istället :) Det var första gången som både O och A åkte skridskor, jag förvarnade dem om att det är svårt och att man måste hålla i sig för att inte tappa balansen. O har från början förklarat för mig att han inte tänker hålla sig utan ska bara åka. Min erfarenhet sa att han kommer ge upp på studs, om han inte kan på en gång så slutar han försöka. Men... han var superduktig!!! Han behövde bara lite stöd i början för att få in balansen och sen försökte han åka själv och det gick faktiskt riktigt bra!! Inte så att han åkte omkring men han tog riktiga tag iaf. Det var lite svårare för den mindre men det var jätteroligt iaf och han skrattade så gott när han kunde stå själv utan att hålla i sig :D

Imorgon ska A äntligen få gå tillbaka till dagis, nu har han varit ledig i 3 veckor och längtar så! Men känner jag honom rätt så blir han blyg och vill inte i morgonbitti :)

1 kommentar:

meadagar sa...

Nu är det i alla fall snart över med vattkoppor och andrasjukdomar...
Snart måste vi planera in lite lek igen. Förresten, ska ni gå på simskolan?