fredag, februari 06, 2009

myspysa

Alla är friska igen! G fick sin sista dos av Kåvepenin i onsdags, ja han fick ju öroninflammation igen. NU ska vi väl klara oss länge?!

Fredag idag och det betyder myspys i den här familjen, filmtittande och snacks. Vi brukar inte låta barnen vara uppe längre på kvällarna för det är så lätt att rubba alla rutiner och svårt att få tillbaka dem igen. Så därför myser vi lite tidigare på kvällen efter kvällsmaten så kommer de i säng i vanlig tid :D Skönt att få lite egen myspysartid när de somnat också ;)

Kanske eventuellt ska vi flytta på oss, ett gyllene tillfälle har dykt upp och vi får se om vi kan klara av det. Spännande är det iaf!!

Hoppas att det inte snöar så mycket i morgon för då blir det en tur till Kupolen för lite shopping :D

Trevlig helg!!

3 kommentarer:

meadagar sa...

Skönt att ni äntligen är friska. Själv blev jag däckad i hög feber i veckan och barnen fick också vara hemma med hosta. Nu är det i alla fall bättre.

Fredagar är myspys här också och det senaste veckorna har det betytt att vi ätit tacos. Så det är nästan tradition. Men, precis som ni, så håller vi på läggtider. Efter boli är det tack och godnatt.

Blir nyfiken av vad det är för spännande som har dykt upp för er! Hoppas det är i kommunen i alla fall. Är det jobb eller bostad eller både och?

Trevlig helg till er också!
Kram!

Julia sa...

M - Det verkar som att nästan alla blivit drabbade av den höga febern och hostan. Skönt att ni blivit bättre också :)

Jo, det är ett hus som har serverats till oss :D Nu är det bara under bearbetning om vi får ihop pengarna, och om det går bra så kommer vi närmare er :)

meadagar sa...

Åh, spännande! Blir nyfiken på vilket hus det är. Om du lämnar sonen på skolan imorgon så kanske vi ses. Hoppas det så jag får veta mer.
Kram!